У виконавчому апараті Затурцівської громади працює 22 жінки

08 Березня 2020, 16:30
2474

У виконавчому апараті Затурцівської об’єднаної територіальної громади займають різні посади, в тому числі й керівні, 22 жінки.

18 – безпосередньо в сільській раді та ще 4 – працюють в окремих населених пунктах адміністраторами Центру надання адміністративних послуг.

Інтереси жителів Кисилина і Твердинь в громаді представляє теж жінка, виконуючи обов’язки сільського старости. Слід зазначити, що населенню надають різні послуги як люди із величезним досвідом роботи, от як бухгалтерка Мирослава Ткачук, начальниця відділу земельних ресурсів Ніна Романюк, адміністраторки ЦНАПу Тетяна Подаш та Тетяна Кужель, так і чимало молодих спеціалістів із Затурець, Шельвова, Зубильного та Холопич.

До речі, панянки очолюють тут і майже усі структурні відділи (окрім гуманітарного). В депутатському корпусі місцевої ради половина народних обранців – жінки. А от до складу її виконавчого комітету із 17 членів ввійшло лиш 4 жінки.

Сільський голова Володимир Патійчук, його заступник Василь Демидюк та державний реєстратор Руслан Адамчук адресують найщиріші привітання з нагоди свята 8 Березня своїм колежанкам і усім жінкам Затурцівської ОТГ.

Павло КОСТЮЧКО

 Фото автора

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром