Жителька Павлович поділилася секретами декору власної садової ділянки

09 Березня 2020, 13:41
3141

Юлія Вигиринська з Павлович, вже довгий час займається спортом задля зміцнення здоров’я, а улюбленим заняттям вважає декор власної садової ділянки.

З фізичними вправами, Юлія подружилась задля зміцнення здоров’я. Про це пише журналістка Людмила Мельничук

Зміцнює здоров’я за допомогою тренувань

Дуже надокучали болі в спині. Роботу над собою вважає нелегкою.

Разом з тим впевнена, що коли йти до мети впевненими кроками, то все задумане обов’язково здійсниться.

Читайте також: Локачинщина: учасники хору «Осіннє золото» поділилися секретами успіху.

1

1

«Зовсім не треба бути йогою, аби виконувати вправи такої складності. Добрим помічником для мене є онлайн-тренування. Аби досягнути бажаного результату, час для занять знаходжу хоча б двічі на тиждень», – розповідає жінка.

Непридатному матеріалу дарує нове життя

Небагато часу, за словами Юлії, забирає і її улюблене заняття – декор садової ділянки. Першу стильну клумбу майстрині вдалось створити близько трьох років тому, коли разом з чоловіком та сином (тепер вже школярем) переселилась у придбане житло.

Читайте також: Затурчанка зібрала колекцію ґудзиків, кількість яких сягає близько пів тисячі.

З часом сусідами барвистої краси стали гойдалка, дитячий басейн, композиції з вічнозеленими насадженнями, а також квітами, що теплої пори року у горщиках розкошують. Не менш цікавого вигляду прибудинковій ділянці тепер додають млинок, декоративний струмочок, оздоблений камінням, дерев’яні лавки цікавої форми, різноманітні фігурки казкових персонажів.

2

1

Читайте також: У Локачинському будинку школяра зустрілися випускники одного з гуртків.

Задум щодо облаштування території у Юлії виник відтоді, як почали розвалювати непридатні для користування господарські приміщення. Саме серед купи непотребу – битої цегли, скляних пляшок, старих дощок, шматків рейок, залишків брусу, вагонки, віконних та дверних рам, господиня і вгледіла майбутні елементи садового декору.

«У багатьох країнах сміття давно навчились сортувати та переробляти. В нас, буває, люди можуть не довезти його навіть до сміттєзвалища, залишаючи де попало. А речам, що вийшли з ужитку, можна ще й друге життя дати», – ділиться Юлія.

Читайте також: Людмила Михайлюк, на долю якої випали складні випробування, знаходить розраду у рукоділлі.

2

2

Саме так жінка і робить: не перший рік дає шанс для перевтілення сміття в елементи декору. Заодно й комфортну зону для відпочинку її родина має. Натхнення у майстрині вистачає. Ідеї та сам процес виготовлення запланованих композицій підглядає в Інтернеті, даючи волю фантазії.

Читайте також: Локачанин поділився секретами вирощування сортових горіхів.

«Таке захоплення, до речі, не б’є по гаманцю, адже витрачати кошти доводиться в основному лише на лак, цемент, фарби, морилку для дерева. Ну, а старань та наполегливості, звичайно, треба чимало», – ділиться співрозмовниця. 

2

Планів на майбутнє щодо оформлення саду у Юлії чимало. Невдовзі, як зізналась, ландшафтний дизайн саду візьметься покращувати доріжками з натурального каменю. Також разом із чоловіком вже обрали місце для альтанки.

Називаючи свої захоплення відпочинком для душі, Юлія разом з тим переконана, що над усіма задумами обов’язково треба наполегливо трудитись. Як звикла казати: «Мрії не працюють, допоки не працюєш ти». 

1

Читайте також: 

Людмила МЕЛЬНИЧУК

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024