У Локачах затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці електроінструментів

17 Березня 2020, 11:00
1498

Зловмисник викрав із гаража 51-річного жителя Локачі електроінструменти, вартістю понад 3 тисячі гривень. 

Його оперативно встановили та затримали співробітники поліції. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Локачинський правоохоронець розповів, як уберегтися від грабіжників.

Про крадіжку поліцію повідомив потерпілий. Правопорушник проник до гаражу заявника та викрав електроінструменти. 

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий 42-річний житель Локачинського району. Викрадене майно правоохоронці вилучили.

Читайте також: В Затурцях орудували грабіжники.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням) Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під ватою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Коментарі
19 Березня 2020, 21:35
Все було не так. Вкрали інструменти в мого тата. Злодій виніс болгарку, зарядне для акумулятора, переноску і дві сокири. Зайшов посеред білого дня в двір, пройшов в гараж, накладав добра в картонну коробку і пішов собі. І якраз в той момент мій тато побачив що хтось іде по вулиці з сокирою схожою на його власну. Забіг в гараж і побачив пропажу. Побіг доганяти злодія в якого саме в той момент порвалась коробка. Тато спробував затримати злодія проте він почав діставати з-за пояса сокиру - тато заламав йому руку і поклав на землю....і тільки після цього було викликано поліцію.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром