Жителів району просять не відвідувати медичні заклади без нагальної потреби

17 Березня 2020, 13:30
1621

У зв’язку з заходами, що проходять в державі та у нашому районі, зокрема, щодо запобігання поширення коронавірусу COVID-19 пацієнтів, які планували звернутися в КНП «Локачинський РЦПМСД» на консультативний прийом за можливості утриматися від огляду на час карантину.

Для безпеки наших пацієнтів та персоналу ведення консультативних прийомів, виписування електронного рецепта на необхідні медикаменти за державною програмою «Доступні ліки» буде проводитися в телефонному режимі. Про це повідомляють у Кнп Локачинський Районний Цпмсд.

У разі, якщо стан погіршився і Ви потребуєте консультації (у себе) вдома, Ви можете узгодити про візит лікаря в телефонному режимі, передзвонивши безпосередньо своєму сімейному лікарю (терапевту, педіатру) або за контактним телефоном реєстратури Центру ПМСД – 0678180122.

Жителів району просять поставитися з розумінням і без явної потреби утриматися від відвідування амбулаторій ЗПСМ та ФАПів.
Ми дбаємо про Вашу безпеку і здоров’я.

Нагадаємо, що У Локачинській райдержадміністрації скасували усі прийоми громадянУ Локачинській лікарні тимчасово не проводитимуть профілактичні медоглядиУ Локачинському управлінні соцзахисту обмежують вхід до приміщення та У Затурцівській громаді скасували прийоми громадян, повідомили куди звертатися та Заклад «Моє кафе» у Локачах йде на карантин та Як працюватиме центр надання адміністративних послуг у Локачинській РДА під час карантину та У Війницькій ОТГ призупиняють прийом громадян через карантин.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024