Мережа Район.in.ua запускає медичний проєкт

17 Березня 2020, 18:33
663

Видання Район.Медицина інформуватиме про актуальні новини для громадського здоров'я і стан медичної галузі у Волинській та Рівненській областях. Редакція разом з авторитетними медиками створюватиме просвітницькі матеріали в аудіо та відео форматах.

Завдання сайту – стати ефективним майданчиком для комунікації медиків, профільних чиновників та читачів.  

«Останні декілька днів ми спостерігаємо масове поширення дезінформації, що стосується питань здоров’я. Наші журналісти щодня готують і перевіряють чимало новин на цю тему. Для зручності користувачів редакція вирішила негайно запустити окремий ресурс, на якому буде зібрана уся важлива інформація щодо медичних питань, які хвилюють сьогодні кожного. У зв’язку з шаленим темпом запуску деякий час можливі технічні незручності, за що перепрошуємо», – розповіла керівниця мережі Район.in.ua Наталія Пахайчук.

У майбутньому журналісти мережі планують дослідити, чим живуть медичні заклади у всіх куточках Волинської та Рівненської областей, стежитимуть за  ходом медичної реформи.

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у Facebook та на Телеграм-канал Район здорової людини

З питань співпраці та розміщення реклами звертайтеся  пишіть на електронну пошту [email protected] або телефонуйте за номером +380664132928.  

Довідково: 

Бренд Район.in.ua наразі об'єднує 27 інтернет-ресурсів. Зокрема життя Волинської області висвітлюють видання Район.Луцьк, Район.РожищеРайон.КовельРайон.Камінь-Каширський,  Район.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.Шацьк,  Район.Горохів,  Район.Володимир-ВолинськийРайон.ІваничіРайон.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара ВижівкаРайон.Турійськ

У Рівненській області діє сім сайтів: Район.РівнеРайон.Острог  Район.Гоща. Район.Корець. Район.ДемидівкаРайон.СарниРайон.Дубно

У 2018 році у мережі Район.in.ua  запрацював діловий проєкт Бізнес.Район про волинський бізнес, а у 2020-му Спорт на Районі –  видання для вболівальників, спортсменів-професіоналів та аматорів, шанувальників активного і здорового способу життя і для всіх, кому цікаве спортивне життя Волині та Рівненщини. 

Мережа гіперлокальних сайтів Район.in.ua працює у складі холдингу CID MEDIA GROUP, який володіє проєктами Таблоїд Волині, Сім'я і дім та радіо СіД fm

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024