У Локачинському суді впровадили карантинні заходи

18 Березня 2020, 18:33
1070

Відвідувачів Локачинського суду просять, при можливості, утриматися від візитів до суду без нагальної потреби, дотримуватися правил санітарної безпеки та гігієни, утриматись від відвідування місць великого скупчення людей.

Щоб захиститися від гострих респіраторних хвороб та коронавірусу, просять не відвідувати судові засідання, якщо ваша участь у них не обов’язкова. Про це повідомляють у Локачинському районному суді.

Однак зауважу.nm, що про причини неявки у призначене судове засідання, необхідно повідомити суд в письмовій формі, шляхом подачі відповідного клопотання.

Зокрема, справи в порядку спрощеного провадження, а також ті, що не потребують обов’язкової участі сторін можуть бути розглянуті за їх відсутності у разі наявності відповідного клопотання. Справи, які підлягають негайному вирішенню відповідно до процесуальних кодексів, будуть розглядатися у звичайному режимі.

Одночасно роз’яснюють, що сторони не позбавлені права звернутися з клопотанням про відкладення судового розгляду.

Для подачі документів рекомендують скористатися наступними сервісами:

  • направляти позови та документи по справах засобами поштового зв’язку на адресу: 45500, Волинська область, Локачі, вулиця Миру, 20;
  • направляти документи по судових справах, в тому числі клопотання про розгляд справи без вашої участі, на офіційну електронну адресу суду: [email protected], підписані електронним цифровим підписом, згідно з вимогами чинного законодавства та якісно відскановані;
  • для отримання інформації по справах, телефонувати за номерами телефонів: (03374) 2-13-95 – канцелярія суду; (03374) 2-13-37 – приймальня голови суду; (03374) 21495 – заступник керівника апарату.

Використовуйте  інформацією розміщеною на веб-сайті суду у розділі «Громадянам» , зокрема,  «Список справ, призначених до розгляду» за посиланням, «Інформація щодо стадій розгляду справ» за посиланням.

Рекомендації та інформаційні банери для запобігання інфікування та поширення коронавірусної інфекції COVID-19 в країні, а також постійно оновлювану інформацію про ситуацію з COVID-19 в Україні та світі можна знайти на сайті МОЗ України.

На час введення карантину на території України для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, у Локачинському районному суді  Волинської області припинили прийом громадян на період з 16 березня по 3 квітня або до закінчення карантину.

Заяви, скарги, пропозиції відповідно до Закону України «Про звернення громадян» рекомендуємо направляти засобами поштового зв’язку на адресу: 45500, Волинська область, Локачі, вулиця Миру, 20, або на офіційну електронну адресу суду: [email protected].

Нагадаємо, що:

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром