Поблизу Старого Загорова чоловік виловлював рибу колючим знаряддям

19 Березня 2020, 11:04
1571

На водосховищі, поблизу Старого Загорова, на території гідрологічного заказника «Лучний», зафіксували грубе порушення правил рибальства. 

Інцидент трапився 17 березня. Про це повідомляє Рибоохоронний патруль Волині

Близько 18:00 викрили порушника, який здійснював вилов риби забороненим колючим знаряддям лову, не передбаченим Правилами рибальства – «острогою». Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони та поліції громадянин не встиг завдати шкоди рибному господарству.

Читайте також: Сімейне браконьєрство: батько та син з Локачинщини шість разів незаконно виловлювали рибу

На особу оформили адмінпротокол за частиною 4 статті 85 КУпАП. Матеріали справи направили до районного суду для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучили.

Під час спільного рейду поліцейські Локачинського відділення поліції Горохівського відділу ГУНП надали пам’ятки з роз’ясненням заборонених знарядь лову, які розробили у Волинському рибоохоронному патрулі. Працівники обох відомств домовилися й надалі проводити спільну роботу на водоймах району.

​​​​​​​Читайте також: На Локачинщині браконьєра змусили відпустити здобич у воду

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та повідомляти про порушення правил рибальства, незаконного збуту водних біоресурсів, а також продажу заборонених знарядь лову – за телефоном «гарячої лінії» Управління: (067) 360 78 40.

Читайте також:

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024