На Локачинищині горіла суха трава

19 Березня 2020, 12:03
1122

У Локачинському районі зафіксували загорання сухотрав’я.

18 березня рятувальники ліквідували 14 пожеж сухої трави на Волині. Про це повідомляють у УДСНС України у Волинській області.

Задіяли понад 30 рятувальників особового складу та 10 одиниць техніки підрозділів У ДСНС області.

Пожежі зафіксували у Камінь-Каширському, Любешівському, Луцькому, Рожищенському районах (по 2 випадки) та в Іваничівському, Любомльському, Локачинському, Турійському, Ратнівському, Горохівському районах (по 1 випадку). 

Читайте також: В Україні найбільше пожеж серед усіх країн Європи: палять стерню.

Управління ДСНС України у Волинській області звертається до волинян з проханням бути свідомими та не палити посуші, оскільки це впливає на екологію краю і може призвести до випадків загибелі тваринного світу, перерости у масштабні пожежі, а також створює загрозу життю людей.

Читайте також: На які суми штрафуватимуть локачан за спалювання сухої рослинності

Мешканців області закликають суворо дотримуватися правил пожежної безпеки, не випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводити відкритий вогонь поруч із господарськими будівлями, а також не залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці.

Читайте також: Жителів району попереджають: за спалювання стерні можуть оштрафувати і «посадити» та Локачинські пожежники просять жителів району не палити суху траву.





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024