Як працюватиме районна філія центру зайнятості під час карантину

19 Березня 2020, 16:04
2022

Через епідеміологічну ситуацію, яка склалась в Україні Локачинська філія центру зайнятості переходить на особливий порядок організації роботи в частині обслуговування клієнтів.

У разі, якщо підприємства, установи, організації, які обслуговує Локачинська районна філія Волинського ОЦЗ не призупиняють роботу під час карантину, дії фахівців щодо працевлаштування безробітних та обслуговування роботодавців здійснюються дистанційно. Про це повідомляють у Локачинській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Зареєстровані безробітні, прийом яким призначено з 17 березня по 3 квітня включно будуть проінформовані засобами телефонного та електронного зв’язку щодо призупинення відвідування ними Локачинської філії ВОЦЗ.

Якщо особа бажає припинити реєстрацію у період дії карантину або надзвичайної ситуації, то вона має подати відповідну заяву поштою, через скриньку для кореспонденції або електронною поштою (скан-копія), з подальшим її підтвердженням на паперових носіях.

Рекомендують роботодавцям та клієнтам служби зайнятості використовувати можливість отримання необхідної інформації в онлайн режимі на офіційних сайтах державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище», «Освітній портал», «Профорієнтація та розвиток кар’єри» та на верифікованій Фейсбук-сторінці державної служби зайнятості.

За більш детальною інформацією звертайтесь за контактами: 03374 2 2151; гарячої лінії: 0332 72 52 40.

Нагадаємо, що:

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024