Хто в Локачинському районі має кваліфікації футбольних суддів

22 Березня 2020, 10:01
Володимир Кулай 1294
Володимир Кулай

У нашому районі є небагато людей, які здатні на належному рівні судити футбольні матчі. Це, здебільшого, справжні фанати цього виду спорту, гравці місцевих команд, вчителі фізичної культури.

Слід зазначити, що лиш окремі з них здобули відповідну категорію на курсах арбітрів. Зокрема, вже не перший рік аматорські змагання обласного рівня судить Микола Твердяк з Привітного (нині чоловік з сімєю проживає в Луцьку).

Таку ж кваліфікацію мають локачанин Назар Демчук та житель Березович Любомир Гапон. До речі, Любомир неодноразово обслуговував ігри футбольної першості й на Локачинщині.

Голова місцевої Федерації футболу Віктор Гошій, який теж має чималий досвід арбітражу, зауважує, що це досить відповідальна робота, адже одна помилка судді може призвести до невдоволення і навіть агресії зі сторони гравців чи вболівальників.

Віктор Гошій радіє успіхам свого колишнього вихованця Володимира Кулая з Озютич, який нині судить матчі обласного і всеукраїнського рівня. Каже, у хлопця є неабиякий потенціал, бажання вчитися і прекрасна фізична форма. Тож, викладач був приємно вражений, коли на власні очі побачив, як його учень судив фінали Кубка району і Суперкубка району.

Читайте також: Володимир Кулай з Озютич судить футбольні матчі обласного і всеукраїнського рівня.

Павло КОСТЮЧКО

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024