Одинокі локачани похилого віку отримають продуктові набори від компанії «NESTLE УКРАЇНА»

04 Квітня 2020, 09:24
1482

Компанія «Nestle Україна», яка виготовляє продукцію довготривалого зберігання, звернулася до керівництва Волинської області з пропозицією забезпечити соціально вразливі категорії громадян продуктовими наборами.

Йдеться про одиноких волинян похилого віку, котрі в час запровадження карантинних заходів у зв’язку з поширенням хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, опинилися в складних життєвих обставинах, повідомляє Волинська обласна рада.

На сьогодні в області нараховується близько 28 тисяч осіб, 5394 з яких обслуговуються через територіальні центри соціального обслуговування.

Зауважимо, що компанія «Nestle Україна» виготовляє продукцію довготривалого зберігання (локшина швидкого приготування, кетчупи, майонези, заправки до борщу, цукерки, кава, какао, вафлі.) Вже наступного тижня близько 700 одиноких громадян Ківерцівського, Шацького і Локачинського районів отримають відповідну продукцію.

На черзі близько 1200 осіб, що проживають в Турійському, Любешівському та Ратнівському районах. Одинокі громадян з інших районів, які терміново потребують продуктових наборів, можуть звернутися до Волинської обласної ради за телефонами: 095 88 12 373 з мобільного або 0332 778334 зі стаціонарного телефону.

«Хочу висловити щирі слова вдячності менеджменту «Nestle» за їхню людяність, милосердя та справжнє розуміння соціальної відповідальності. Прийнято рішення, в першу чергу, забезпечити продуктовими наборами одиноких громадян похилого віку через територіальні центри соціального обслуговування. Закликаємо всіх представників бізнесу, які мають можливості, долучитися до благодійних акцій», – зауважила голова обласної ради Ірина Вахович.

Читайте також: Шацькі поліцейські закликають громадян дотримуватися карантину

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024