Чи потрібна криміналізація контрабанди товарів комерційного призначення. ОПИТУВАННЯ

07 Квітня 2020, 13:15
472

Волинська торгово-промислова палата та ГО «Агенція міжнародної співпраці» запрошують волинян взяти участь в опитуванні «Чи потрібна криміналізація контрабанди товарів комерційного призначення».

Про це повідомляють на сайті Волинської ТПП.

Як відомо, останнім часом відбуваються жваві дискусії стосовно необхідності запровадження на законодавчому рівні кримінальної відповідальності за контрабанду товарів комерційного призначення.

Тому для того, щоб дізнатися громадську думку стосовно необхідності такого запровадження, зважити всі за та проти, волинянам пропонують взяти участь у невеличкому опитуванні та відповісти на декілька питань.

Це опитування носить цілком конфіденційний характер і пройти його можна за ПОСИЛАННЯМ.

Опитування проводять у рамках проєкту «Товарна контрабанда: криміналізувати чи ні? Погляд з прикордонної Волині» за підтримки Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю» і за сприяння Європейського Союзу.

Метою проєкту є дослідження та аналіз на рівні Волинської області думок зацікавлених сторін та громадськості щодо доцільності можливого впровадження кримінальної відповідальності за контрабанду товарів комерційного призначення, встановлення прогалин у законодавчому регулюванні зазначеної проблеми.

Більше про громадську ініціативу «За прозору та чесну митницю» читайте ТУТ

Читайте також: Як волинським експортерам знайти партнерів у Канаді

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024