«Наш Край» передав для луцьких сімей, які потребують допомоги, 400 продуктових наборів

08 Квітня 2020, 09:56
Продуктовий набір 606
Продуктовий набір

Мережа супермаркетів «Наш Край» передала для сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, одиноких та людей старшого віку, а також людей з інвалідністю 400 продуктових наборів на 50 тисяч гривень.

Про це в коментарі Район.Луцьк розповіла керівниця Управління соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді міськради Ліна Галан.

За словами Ліни Галан, під час епідеміологічної кризи Управління зверталося до всіх суб’єктів господарювання, до соціально-відповідального бізнесу, щоб заручитися їхньою підтримкою. Вони промоніторити, що найбільше сьогодні потребують люди.

«Ми зателефонували до керівництва «Нашого Краю», і вони одразу пішли на контакт і вирішили допомогти. Привезли вчора 400 потужних продуктових наборів, які ми будемо розділяти між сім’ями і розвозити впродовж тижня. За день можемо роздати 40-50 продуктових наборів, адже фізично більше не встигаємо. Зараз ми сформуємо списки, кому потрібна найбільше допомога і почнемо розвозити», – розповіла Ліна Галан.

«Наш Край» передав для людей пряники, олію, каші, макарони, цукок, кукурудзу тощо.


У пресслужбі мережі супермаркетів пояснюють, що у непрості часи потрібно згуртуватися та діяти злагоджено, як єдина велика команда, тоді подолати будь-які труднощі буде нам до снаги. Зауважують, що мережа «Наш Край» давно обрала для себе одним із важливих векторів розвитку – корпоративну соціальну відповідальність, як обов’язкову складову функціонування свого бізнесу.

«Ми повсякчас активно допомагаємо та співпрацюємо з багатьма громадськими та волонтерськими організаціями Волинської області. От і у період карантину, щоб підтримати сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, одиноких та людей старшого віку, а також людей з інвалідністю, ми передали Управлінню соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцькради допомогу: продуктові набори», – додають в пресслужбі «Нашого Краю».

Свого часу мережа запустила інтернет-магазини у багатьох регіонах України, зокрема й у Луцьку. Це сьогодні допомагає лучанам у період ізоляції комфортно та безпечно здійснювати покупки.

До слова, за інформацією Ліни Галан, на сьогодні Управлінню соціальних служб допомогли мережа супермаркетів «Наш Край» (400 продуктових наборів), мережа магазинів «Домашній» надала 20 продуктових наборів, TOR-BA – 12 пляшок олії і 12 пачок рису, і Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна» надав 100 продуктових наборів.




Фото з архіву Ліни ГАЛАН

Читайте також: 

 

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024