П'ятирічному волинянину потрібна фінансова допомога на лікування у Канаді

09 Квітня 2020, 16:00
Денис Степанюк 668
Денис Степанюк

П’ятирічному хлопчикові, мешканцю села Сьомаки Луцького району Денисові Степанюку, щоб почати ходити, необхідне лікування за кордоном. Клініка у Канаді береться поставити дитину на ноги, але на переліт, страхування, проживання та послуги перекладача у батьків не вистачить коштів.

Прохання про допомогу оприлюднила у фейсбуці волонтерка Наталія Єпіфанович, пише Перший.

Денис ще при народженні отримав діагноз: артрогрипоз верхніх і нижніх кінцівок, амніотичні перетяжки правої гомілки, вроджений вивих обох стегон, гіпоксично-ішемічна енцефолопатія.

«Гіпсування проходили до року, надалі операції в м. Луцьку (дитяча лікарня) ахілотомія правої і лівої гомілки, після цього витяжки і знову гіпс. Надалі постійна реабілітація, масажі, консультування в польській клініці Reha Sport м. Познань, де вони надали консультації по лікуванню Дениса», – ідеться у дописі.

Батьки зверталися в Київ, Одесу, Львів, Житомир, Харків і скрізь отримували одну відповідь: «На жаль, така хвороба...»

Тепер за лікування дитини береться клініка у Канаді.

«В умовах сказано, що лікування буде безкоштовним, але переліт, страхування, проживання, послуги перекладача – за рахунок батьків. П'ять років батьки обходилися своїми силами, але зараз фінансове становище не дозволяє їм самим справитися», – пише Наталія Єпіфанович.

Тому вона просить допомогти коштами небайдужих людей.

Номер картки мами хлопчика – 4149 4993 4708 0242 (Степанюк Лілія)




Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024