Локачинській лікарні надійде 120 тисяч гривень шляхом субвенції

11 Квітня 2020, 10:01
739

Депутати рекомендували внести зміни до показників обласного бюджету, підтримавши  відповідний проєкт розпорядження голови ОДА.

Обговорення відбулося на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики. Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

Участь в засіданні взяли голова комісії Михайло Імберовський, депутати Олександр Бик, Володимир Бондар, Анатолій Бусько, Анатолій Грицюк, Людмила Кирда, Андрій Турак та Володимир Яренчук.

Йдеться про збільшення  доходів загального фонду обласного бюджету на загальну суму 67 мільйонів гривень коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я.

На підтримку окремих закладів охорони здоров’я, які надають вторинну (спеціалізовану) та третинну (високоспеціалізовану) медичну допомогу за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення спрямовується 6,2  мільйона гривень. З них Локачинському районному бюджету – 120 тисяч гривень (КП «Локачинська центральна районна лікарня»).

Читайте також: Скільки експрес-тестів з китайської гуманітарної допомоги отримав Локачинський район.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024