Анатолій Дружук розповів про роботу поліції Локачинщини під час карантину

14 Квітня 2020, 14:14
2021

Виконуючий обов'язки начальника Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області Анатолій Дружук проінформував депутатів про роботу поліцейських відділення поліції під час карантину.

Про роботу під час карантину Анатолій Дружук розповів на позачерговій сесії Локачинської районної ради. Про це повідомляють у Локачинському відділенні поліції ГУНП у Волинській області.

Вона відбулася 13 квітня. Головний поліцейський Локачинщини наголосив, що поліція працює в посиленому режимі, весь особовий склад залучений до служби. Щоденно, з метою проведення превентивних заходів щодо дотримання правил карантину, працюють додаткові наряди поліції.

За порушення правил карантину, до адміністративної відповідальної притягнули 1 особу згідно з статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину людей). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 34 тисяч гривень, а на посадових осіб 34 – 170 тисяч гривень.

Матеріали скерували на розгляд до Локачинського районного суду. Окрім цього, Анатолій Дружук зазначив, що у поліції спланували заходи щодо охорони публічного порядку та дотримання правил карантину під час Великодніх свят.

Читайте також: Поліцейські району стежать за дотриманням додаткових обмежувальних заходів та Обмежене пересування людей на Локачинщині у вихідні контролюватиме поліція.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024