Які земельні питання вирішували у Війницькій громаді минулого року

19 Квітня 2020, 10:43
679

У Війницькій громаді впродовж 2019 року у сфері земельних відносин провели інвентаризація земельних часток (паїв), які належать громадянам, що перебувають в оренді суб’єктів господарювання.

Також провели роботи по здачі статистичної звітності до управління Держгеокадастру у Володимир-Волинському районі та управління Держгеокадастру у Локачинському районі. Про це йдеться у звіті голови громади Сергія Вербицького на сайті ОТГ.

Передали в оренду землі сільськогосподарського призначення невитребувані паї (нерозподілені) земельні частки (паї); провели комплекс робіт з підготовки та впровадили в дію порядку по встановленню на чергу громадян по наданню земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення ОСГ, створили загальну та першочергову черги.

Громадянам надавалися усні консультації та роз’яснення з питань земельних відносин згідно з чинним законодавством; проводилися підготовчі роботи по інвентаризації земельних масивів сільськогосподарського призначення (городів громадян) на предмет виявлення не наданих земель; проводилася звірка існуючих землекористувань з генеральними планами населених пунктів з метою виявлення вільних земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд тощо.

Читайте також: У Війницькій громаді минулого року розглянули 552 звернення від селян та Звіт голови та фінансова підтримка первинок: що обговорювали на засіданні у Війницькій громаді.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024