У Локачинську лікарню нарешті придбали наркозно-дихальний апарат

18 Квітня 2020, 15:00
1457

У Локачинську районну лікарню вдалося придбати наркозно-дихальний апарат.

На жаль, зібраних коштів біло не повністю достатньо, тому витратили і лікарняні гроші. Про це повідомляє головний лікар Олег Франчук

«Зібраних грошей на наркозно-дихальний апарат було недостатньо. Витратили і кошти лікарні. Сподіваюся, що колектив зрозуміє. Дякую усім! За підтримку, за фінансову і моральну», – пише лікар. 

Автомобіль для транспортування з міста Київ надав Сергій Новосад, паливом забезпечила ПП «Західна аграрна компанія».

«В мене ще є мрії, надії і сподівання! Кисневий концентратор і компресор повітря! Над цим працюємо спільно з Вячеславом Рубльовим. Щиро вітаю УСІХ з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серця і душі світлими почуттями надії, любові, подарує щастя та добро, відведе усе лихе, бактеріальне і вірусне! Бажаю вам радості, здоров'я, добробуту і благополуччя», – додає Олег Франчук. 

Нагадаємо, що На Локачинщині терміново збирають гроші, аби придбати наркозно-дихальний апарат, пізніше Благодійники району долучилися до збору коштів. Станом на 9 квітня У Локачах зібрали понад 156 тисяч гривень, пізніше залишилося зібрати ще 107 тисяч гривень. Вже 14 квітня зібрали 279 тисяч гривень. Тоді тендер оприлюднили 14 квітня на сайті публічних закупівель ProZorro, вартість апарата – 300 тисяч гривень.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром