Локачинські педагоги пройшли онлайн-навчання

05 Травня 2020, 15:28
1235

З метою вдосконалення педагогічної майстерності, впровадження ефективних механізмів реалізації нових підходів до підвищення кваліфікації, 28 педагогів Локачинської гімназії пройшли онлайн-навчання на платформі Віртуального центру Волинського ІППО.

Педагоги з 22 по 24 квітня опрацьовували тему «Тайм-менеджмент у педагогічній діяльності». Про це повідомляє директорка школи Оксана Сахарчук у групі гімназії.

Онлайн-навчання було насиченим і цікавим: опрацювання блоків теоретичного матеріалу, виконання практичних робіт і тестових завдань, а ще тепло і щирість інтерактивної взаємодії учасників семінару.

Як боротися з хронофагами, як будувати реалістичні й досяжні плани, які онлайн-інструменти допоможуть раціонально організувати робочий час –- відповіді на ці та інші запитання отримали педагоги ОНЗ під час семінару.

«Висловлюємо щиру вдячність за змістовне навчання та потужну мотивацію до вдосконалення керівнику семінару Ткачук Надії Михайлівні! Дякуємо ВІППО за те, що в час пошуку оптимальних рішень – відповідей на виклики, які підготувала нам дистанційна робота, ви з нами!», – пише директорка школи. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024