На Локачинщині відвідали ветеранів-учасників Другої світової війни

09 Травня 2020, 12:22
1917

З нагоди Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги у Другій світовій війні на Локачинщині відвідали ветеранів-учасників Другої світової війни, які безпосередньо брали участь у бойових діях 1939-1945 років.

На 75-у річницю Перемоги у Локачинському районі лише чотири ветерани-учасники тієї страшної війни: Федір Молочковський з Залужного, Михайло Штинька з Войнина, Павло Тимчук з Хорова та Василь Іванчук з Кут. Про це повідомляють у Локачинській районній державній адміністрації

Їх відвідали перша заступниця голови райдержадміністрації Наталія Сафронова спільно з головою районної ветеранської організації Юрієм Босаком.

Наталія Сафронова та Юрій Босак привітали їх із 75 річницею перемоги, вручили подарунки від ветеранської організації та спонсорів, не відвідали лише Василя Іванчука, який проживає з родиною у Горохові.

«Щоразу зустріч з ветеранами залишає теплі та щемливі відчуття. Старенькі, але з великим душевним гартом люди, завжди радо зустрічають гостей, з сумом в очах згадують про страшні воєнні роки й щиро розповідають про свою насичену та нелегку долю», – додають у райдержадміністрації. 




 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024