У 8 медпрацівників Локачинської лікарні не підтвердили інфікування коронавірусом

10 Травня 2020, 20:30
1513

Надійшли результати досліджень зразків біологічного матеріалу 8 медпрацівників Локачинської лікарні – негативні (діагноз коронавірусної інфекції не підтвердили).

Про це повідомили у Локачинській райдержадміністрації.

Ще очікують результати досліджень, взятих напередодні травневих свят, зразків біологічного матеріалу 15 медпрацівників.

Про  усі результати повідомлять додатково.

Нагадаємо, що на Локачинщині 26 квітня зареєстрували перший випадок захворювання коронавірусом. Пізніше повідомили про стан жінки, яка захворіла. У той же день, 26 квітня, повідомили про нову підозру захворювання коронавірусом на Локачинщині. Як повідомили на наступний день, підозра не підтвердилася. Вранці 2 травня повідомили про те, що у Локачинській лікарні перебуває особа з підозрою на Covid-19. 2 травня, після 18:00.

У Локачах підтвердили другий випадок інфікування коронавірусом. Пізніше повідомили про дві нові підозри. Одну з них підтвердили – 3 травня повідомили, що у Локачах підтвердили третій випадок інфікування коронавірусом. Іншу підозру ще досліджують. Також, досліджують аналізи семи осіб, які контактували з хворими на коронавірус.

6 травня повідомили, що У Локачинському районі підтвердили четвертий випадок інфікування коронавірусом. Тоді повідомили про те, що дві особи перевіряють на інфікування COVID-19. Пізніше на дослідження відправили аналізи 23 осіб, які контактували з хворими на COVID-199 травня дві підозри не підтвердилися. Про результати інших повідомлять згодом.

9 травня повідомили про ще одну підозру. 10 травня підтвердили п'ятий випадок коронавірусу. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024