Троє інфікованих на коронавірус із Михайлівки

12 Травня 2020, 19:05
3380

Троє останніх інфікованих на коронавірус на Локачинщині, проживають у Михайлівці. 

Усі з однієї родини. Про це повідомила перша заступниця голови райдержадміністрації Наталія Сафронова для Район.Локачі. 

Контакті особи встановили. Усі перебувають на самоізоляції. 

Нагадаємо, що на Локачинщині 26 квітня зареєстрували перший випадок захворювання коронавірусом. Пізніше повідомили про стан жінки, яка захворіла. У той же день, 26 квітня, повідомили про нову підозру захворювання коронавірусом на Локачинщині. Як повідомили на наступний день, підозра не підтвердилася. Вранці 2 травня повідомили про те, що у Локачинській лікарні перебуває особа з підозрою на Covid-19. 2 травня, після 18:00.

У Локачах підтвердили другий випадок інфікування коронавірусом. Пізніше повідомили про дві нові підозри. Одну з них підтвердили – 3 травня повідомили, що у Локачах підтвердили третій випадок інфікування коронавірусом. Іншу підозру ще досліджують. Також, досліджують аналізи семи осіб, які контактували з хворими на коронавірус.

6 травня повідомили, що У Локачинському районі підтвердили четвертий випадок інфікування коронавірусом. Тоді повідомили про те, що дві особи перевіряють на інфікування COVID-19. Пізніше на дослідження відправили аналізи 23 осіб, які контактували з хворими на COVID-199 травня дві підозри не підтвердилися. Про результати інших повідомлять згодом.

10 травня підтвердили п'ятий випадокПізніше У 8 медпрацівників Локачинської лікарні не підтвердили інфікування коронавірусом. У жительки району, яка хворіє на пневмонію, підозрюють коронавірус.

У Локачинському районі три нових випадки інфікування коронавірусом. На Локачинщині у жінки з двобічною пневмонією коронавірус не підтвердили.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024