У яких селах Локачинського району зафіксували хворих на коронавірус

13 Травня 2020, 15:00
5964

Станом на 13 травня у Локачах зафіксували вісім випадків інфікування коронавірусною інфекцією. 

Те, у яких селах району зафіксували коронавірус, повідомила перша заступниця голови райдержадміністрації Наталія Сафронова. 

Перший, другий та третій випадок зафіксували у Локачах. Четвертий випадок у П'ятикорах, п'ятий у Крухиничах. 

Останні три випадки зафіксували у Михайлівці. 

Нагадаємо, що на Локачинщині 26 квітня зареєстрували перший випадок захворювання коронавірусом. Пізніше повідомили про стан жінки, яка захворіла. У той же день, 26 квітня, повідомили про нову підозру захворювання коронавірусом на Локачинщині. Як повідомили на наступний день, підозра не підтвердилася. Вранці 2 травня повідомили про те, що у Локачинській лікарні перебуває особа з підозрою на Covid-19.

2 травня, після 18:00 у Локачах підтвердили другий випадок інфікування коронавірусом. Пізніше повідомили про дві нові підозри. Одну з них підтвердили – 3 травня повідомили, що у Локачах підтвердили третій випадок інфікування коронавірусом. Іншу підозру ще досліджують. Також, досліджують аналізи семи осіб, які контактували з хворими на коронавірус.

6 травня повідомили, що У Локачинському районі підтвердили четвертий випадок інфікування коронавірусом. Тоді повідомили про те, що дві особи перевіряють на інфікування COVID-19. Пізніше на дослідження відправили аналізи 23 осіб, які контактували з хворими на COVID-199 травня дві підозри не підтвердилися. Про результати інших повідомлять згодом.

10 травня підтвердили п'ятий випадокПізніше У 8 медпрацівників Локачинської лікарні не підтвердили інфікування коронавірусом. У жительки району, яка хворіє на пневмонію, підозрюють коронавірус.

У Локачинському районі три нових випадки інфікування коронавірусом. На Локачинщині у жінки з двобічною пневмонією коронавірус не підтвердили. Троє інфікованих на коронавірус із Михайлівки.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024