На Локачинщині притягнули до відповідальності семеро осіб, які не виконують батьківські обов'язки

19 Травня 2020, 15:20
2489

Упродовж минулого тижня поліцейська з ювенальної превенції Локачинського ВП Олена Павлюк спільно із службою у справах дітей районної РДА та дільничними офіцерами поліції провели два рейди сім'ями, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Також відвідали діток, які повернулися до місця постійного проживання на період карантину зі спеціальних закладів для дітей. Про це повідомляє Інна Остапович.

Працівники вказаних служб провели інформаційно-роз'яснюючі бесіди з питань відповідального батьківства. Особам, які зловживають алкогольними напоями, нагадали про їхні першочергові обов'язки щодо виховання дітей та негативний вплив їхньої поведінки на формування дитини.

Як результат проведеної роботи, за невиконання обов'язків з виховання дітей до адміністративної відповідальності за статтею 184 КУпАП притягнули 7 осіб з-поміж батьків.

1


1


 

Коментарі
19 Травня 2020, 20:18
Розстрілювати непотріб на місці,щоб навіть не плодились. Грьобана гуманність. Воно очі відкриє і сто грам шукає, а дітей плодять заради соцвиплат, які пробухують. Воно ніколи в житті працювати не піде. Діти не винні, вони таких батьків не вибирали. Соцслужбам пох на те все, зроблять рейд "для галочки", щоб не говорили що дарма зарплату отримують
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024