У Тумині виявили інфікування коронавірусом у ще одного жителя

20 Травня 2020, 10:38
2412

Станом на  10:00 20 травня у Локачинському районі  підтвердили ще один випадок гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19, у жителя Тумина.

За весь період зареєстрували 11 випадків COVID-19. Про це повідомляють у Локачинській райдержадміністрації.

Загалом, на Волині – 676 лабораторно підтверджених методом ПЛР випадків захворювання.

Нагадаємо, що на Локачинщині 26 квітня зареєстрували перший випадок захворювання коронавірусом. Пізніше повідомили про стан жінки, яка захворіла. У той же день, 26 квітня, повідомили про нову підозру захворювання коронавірусом на Локачинщині. Як повідомили на наступний день, підозра не підтвердилася. Вранці 2 травня повідомили про те, що у Локачинській лікарні перебуває особа з підозрою на Covid-19.

2 травня, після 18:00 у Локачах підтвердили другий випадок інфікування коронавірусом. Пізніше повідомили про дві нові підозри. Одну з них підтвердили – 3 травня повідомили, що у Локачах підтвердили третій випадок інфікування коронавірусом. Іншу підозру ще досліджують. Також, досліджують аналізи семи осіб, які контактували з хворими на коронавірус.

6 травня повідомили, що У Локачинському районі підтвердили четвертий випадок інфікування коронавірусом. Тоді повідомили про те, що дві особи перевіряють на інфікування COVID-19. Пізніше на дослідження відправили аналізи 23 осіб, які контактували з хворими на COVID-199 травня дві підозри не підтвердилися. Про результати інших повідомлять згодом.

10 травня підтвердили п'ятий випадокПізніше У 8 медпрацівників Локачинської лікарні не підтвердили інфікування коронавірусом. У жительки району, яка хворіє на пневмонію, підозрюють коронавірус.

Пізніше, У Локачинському районі виявили три нових випадки інфікування коронавірусом. Тоді повідомили, що На Локачинщині у жінки з двобічною пневмонією коронавірус не підтвердили, а Троє інфікованих на коронавірус із Михайлівки.

Також ми повідомляли У яких селах Локачинського району зафіксували хворих на коронавірус. 14 травня підтвердили 9 випадок інфікування. На Локачинщині на дослідження відправили аналізи 17 осіб, які контактували з хворими на COVID-19.

19 травня, підтвердили 10 випадок інфікування коронавірусом у жительки Тумина. Також повідомили про три нових підозри інфікування коронавірусом.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024