У Війницькій громаді обговорили бюджетні питання

27 Травня 2020, 15:54
708

У ході підготовки до пленарного засідання 40/1 (позачергової) сесії сільської ради відбулося засідання постійної комісії з питань планування  бюджету, фінансів, розвитку інфраструктури та управління майном комунальної власності Війницької сільської ради. 

Вів засідання голова постійної комісії Валерій Шпур. Присутніми були члени комісії: Олександр Гапяк, Наталія Попович, Вячеслав Северин, Євген Шозда. Про це повідомляють у Війницькій ОТГ.

Також на засіданні були присутні сільський голова Сергій Вербицький, начальниця фінансового відділу Антоніна Королюк, начальниця відділу бухгалтерського обліку та звітності Тетяна Стасюк та директор територіального центру соціального обслуговування Локачинської районної державної адміністрації Микола Томчук.

У ході комісії депутати опрацювали 22 питання. Основні:

збільшено доходи та видатки бюджету об’єднаної територіальної громади коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти  «Нова українська школа» у 2020 році в сумі 180,5 тисяч гривень;

клопотання територіального центру соціального обслуговування Локачинської РДА щодо виділення коштів у вигляді іншої субвенції на виплату додаткової доплати до заробітної плати соціальним працівникам, які надають соціальні послуги на території Війницької ОТГ перенесли на наступне засідання бюджетної комісії.

Засідання супроводжувалося активним обговоренням питань порядку денного. По завершенню комісії не всі проєкти рішень погод, деякі з них рекомендовано до розгляду на сесії сільської  ради.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024