На Локачинщині оцінили виконання повноважень головних бухгалтерів бюджетних установ

29 Травня 2020, 12:21
842

У Локачинському районі провели оцінки виконання головними бухгалтерами бюджетних установ (спеціалістами, на яких покладено виконання обов'язків бухгалтерської служби) своїх повноважень.

В управлінні обслуговується 20 розпорядників коштів місцевих бюджетів та 6 установ державного бюджету. Про це повідомляють у Локачинській райдержадміністрації. 

До управління від бюджетних установ надійшло 23 анкети головних бухгалтерів.

Всі подані анкети заповнили і погодили керівники бюджетних установ, а також керівники та головні бухгалтери бюджетних установ, яким вони підпорядковані.

В 3 бюджетних установах головні бухгалтери не підлягають оцінці з наступних причин:

  • головний бухгалтер працює на посаді менше 1 року – 2 установи (Козлівська  сільська рада, ОНЗ«НВК «Локачинська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-гімназія»);
  • у зв'язку з ліквідацією та реорганізацією – 1 установа (Локачинський районний відділ УМВС України у Волинській області).

Відділ надходжень та видатків, відділ звітності та бухгалтерського обліку  управління надали Комісії інформацію про недоліки, допущені головними бухгалтерами (спеціалістами, на яких покладено виконання обов'язків бухгалтерської служби) бюджетних установ при виконанні своїх повноважень за переліком питань для зовнішнього оцінювання.

Комісія розглянула Анкети головних бухгалтерів, інформацію про недоліки, допущені головними бухгалтерами бюджетних установ при виконанні своїх повноважень, та визначила результати оцінки головних бухгалтерів бюджетних установ.

Всі головні бухгалтери бюджетних установ отримали позитивну оцінку виконання своїх повноважень.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024