На Локачинщині проведуть аудит використання земель сільськогосподарського призначення

05 Червня 2020, 11:42
1250

Голова райдержадміністрації Василь Бакун та голова районної ради Володимир Мазурок взяли участь в обласній робочій нараді, на якій обговорили організацію проведення аудиту використання земель сільськогосподарського призначення. 

Її провели 4 червня у режимі відеоселектору. Про це повідомляють у Локачинській райдержадміністрації

На нараду у малий зал адміністрації запросили керівників окремих установ, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, селищного та сільських голів. Під час наради розглянули питання організації проведення аудиту використання земель сільськогосподарського призначення.

Довідково: На виконання доручення голови облдержадміністрації в районі протягом червня-серпня планують провести аудит використання земель сільськогосподарського призначення в розрізі власників та землекористувачів. 

 Метою є встановлення ефективного використання земель сільськогосподарського призначення та забезпечення наповнення місцевих  бюджетів. Для проведення аудиту розпорядженням голови районної державної адміністрації від 29 травня 2020 року № 86 утворена робоча, до складу якої увійшли представники управлінь Держгеокадастру, ДПС, Національної поліції, селищний та сільські голови району.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024