В області обговорювали проблеми районів, зокрема і Локачинського

11 Червня 2020, 17:34
768

За дорученням голови облдержадміністрації відбулася чергова робоча нарада з головами Ратнівської, Рожищенської, Турійської РДА, заступником Локачинської райдержадміністрації.

Зустріч з керівниками районів відбулася 10 червня, під керівництвом заступників голови облдержадміністрації Тетяни Щербак, Анатолія Костика та Олександра Троханенка. Про це повідомляють в управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

За словами голови ОДА Юрія Погуляйка хто, як не місцева влада, знає про усі ризики та проблемні питання районів, вирішення яких потребує втручання влади обласного рівня.

«Лише консолідуючи зусилля усіх гілок влади, зможемо досягти ефективних результатів та розв'язувати проблемні питання районів», – наголошує голова ОДА.

Відтак, учасники наради обговорили проблемні питання стабільного функціонування важливих сфер життєдіяльності районів. Зокрема, питань пов'язаних з ремонтом та відновленням доріг місцевого значення, будівництвом і реконструкцією закладів соціальної та освітньої сфери в рамках президентської програми «Велике будівництво». Не оминули керівники увагою і наповнення місцевих бюджетів в період карантину, який торкнувся усіх без винятку сфер життя.

На завершення зустрічі керівники районів поділилися амбітними планами щодо проєктів, які можуть бути включені до переліку проєктів, що будуватимуться у 2021 році. Зокрема, мова йде про дороги. Відтак, голови РДА отримали доручення підготувати перелік доріг з готовою проєктно-кошторисний документацією, які будуватимуться у наступному році.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024