У Крухиничах кладовище вже впорядковане

13 Червня 2020, 19:21
2194

На координаційній раді з питань місцевого самоврядування при голові районної ради, яка відбулася 1 червня, голова райдержадміністрації Василь Бакун наголосив на тому, що у кожному селі потрібно навести благоустрій.

Найперше органам місцевого самоврядування рекомендовано впорядкувати кладовища та узбіччя у населених пунктах.

У Крухиничівській сільській раді на це відреагували миттєво. За вказівкою сільського голови Руслана Познякевича депутати рознесли усім місцевим жителям запрошення на толоку. А вже наступного дня, попри несприятливу погоду, на цвинтарі кипіла робота. Озброївшись мотокосами та ручним інвентарем з півтора десятка чоловіків (серед них, до речі, і два учасники АТО) взялися за обкошування території. Ближче до обіду місце поховань вже було не впізнати.

Як зауважує Руслан Познякевич, такі суботники в селі організовуються двічі на рік і завжди знаходяться небайдужі, готові пожертвувати власним часом задля благої справи. Цього разу, каже він, хлопцям довелось попрацювати в поті чола, адже трава і зілля на кладовищі поросли в коліно. Раніше ж тут такого не допускали, бо за благоустрій відповідав окремий працівник. Так буде й надалі, як тільки центр зайнятості знову почне направляти людей на громадські роботи.




1



Павло КОСТЮЧКО

Фото автора

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024