Краянам нагадують, що у медичне проведення профілактичних оглядів під час карантину заборонене

18 Червня 2020, 13:23
1650

На період встановлення карантину та протягом 30 днів після закінчення такого періоду КМУ дозволив залучати працівників окремих професій, виробництв та організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення, визначених переліком професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним медичним оглядам.

У строк періодичного профілактичного медичного огляду яких припав на період карантину, без проходження відповідного профілактичного медичного огляду. Про це повідомляють у Локачинській центральній районній лікарні

Утім, в постанові йдеться лише про періодичний профмедогляд, а не первинний. Тож роботодавець і надалі навряд чи зможе прийняти на роботу особу, що не має можливості пройти первинний профілактичний медогляд.

Проведення медичних профілактичних оглядів під час карантину заборонене.  Дозвіл на проведення медичних оглядів чекають краяни та медпрацівники.

Станом на 16 червня у КНП «Локачинська ЦРЛ», відповідно до постанови КМУ «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», проведення медоглядів тимчасово зупиненили до закінчення карантину.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024