Що почитати: книжкова новинка районної бібліотеки

26 Червня 2020, 10:30
1028

У Локачинській районній бібліотеці знову книжкове поповнення. 

Цього разу роман Тетяни П'янкової «Чужі гріхи», який вийшов у світ 2020 року. Про це повідомляють у Локачинській центральній районній бібліотеці. 

Пропонуємо прочитати анотацію до книги:

Перед самим Великоднем на полі трагічно гине вагітна Гапія, залишаючи після себе велику таємницю свого серця. Її убита горем мати Юстина робить дві ляльки для залицяльників доньки, щоб покарати одного з них – того, котрий Гапію занапастив. Ніхто, крім недоріки-Якова, не знає, що через дивні дарунки життя обох братів починають летіти шкереберть. Одного дня у дім Якова потрапляє дружина Петра, Оксана, і розповідає підслухану правду про те, як завинили перед Гапією її чоловік Петро і його брат Михайло. І тоді Яків викрадає одну із заклятих ляльок та наважується на непросту розмову з Юстиною.

…Усього сорок днів прокляття має силу, бо лише сорок днів ходить душа світом, перед тим як відлетіти у вічний вирій. Чи вистачить цього часу живим, щоб розплутати клубок спогадів, дивних збігів, таємниць і розірвати прокляття заговорених ляльок? Чи спокутує кожен із них свої та чужі гріхи?». 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024