Жителька Локач ділиться секретами квітникарства

26 Червня 2020, 12:10
1155

Заслужена журналістка України, письменниця Валентина Штинько поділитися знаннями й досвідом квітникарства. 

Жінка започаткувала й кілька років вела у газеті рубрику «Квіткова підкова». Про це пишуть у Локачинській центральній районній бібліотеці.

Валентина Сергіївна писала не тільки про квіти й квітникарів Волині й Рівненщини, а й ділилася власним досвідом. Адже батьківська садиба, що на вулиці із символічною назвою Садова у Локачах вона разом із чоловіком Орестом Хмельовським перетворила у райський куточок, де ростуть сотні відомих та екзотичних квітів, красиво квітуючих кущів, лікарських рослин, фруктових та декоративних дерев.

«Про їх походження, різновиди, особливості вирощування жінка може розповідати годинами. Тож ми вирішили попросити нашу землячку поділитися знаннями й досвідом уже не на газетних сторінках, а в соціальній мережі, бо переконалися, що чимало читачів Локачинської районної бібліотеки ця тема також цікавить. Сьогодні – перша розповідь про півонії, чудесні квіти початку літа, на які, як вважає Валентина Сергіївна, несправедливо зведено наклеп», – пишуть на сторінці бібліотеки. 

Більше дивіться у відео:

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39