У Локачинському районі проводитимуть аудит земель сільськогосподарського призначення

02 Липня 2020, 12:33
1195

У Локачах відбулося засідання робочої групи щодо проведення аудиту використання земель сільськогосподарського призначення.

Його організували 1 липня. Про це повідомили у Локачинській РДА.

На виконання розпорядження голови Волинської облдержадміністрації розпорядженням голови Локачинської райдержадміністрації від 29.05.2020 №86 року створили районну робочу групу для проведення аудиту використання земель сільськогосподарського призначення.

На сьогодні питання захисту прав власників землі, раціональне використання земель сільськогосподарського призначення, сплата земельного податку, наповнення бюджетів є актуальним, тому питання проведення аудиту земель є одним з пріоритетних та важливих. Це дозволить отримати прозору картину щодо її використання та стану надходжень податків, а це додаткові надходження для бюджетів усіх рівнів.

З метою організації ефективного використання земель та уникнення їх використання із порушенням земельного законодавства, в районі проводитиметься аудит земель сільськогосподарського призначення. Аудит дасть змогу здійснити моніторинг використання земель сільськогосподарського призначення в розрізі землевласників та землекористувачів з прив’язкою до кожної окремої земельної ділянки на території Локачинського району..

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024