Уродженець Зубильного незаконно придбав та зберігав амфетамін

02 Липня 2020, 14:26
2702

У суді розглянули справу щодо уродженця Зубильного, який для власного вживання, незаконно придбав психотропну речовину, амфетамін, у великих розмірах.

Чоловік через мобільний додаток «Xabber», домовився з невстановленою особою про придбання психотропної речовини. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Після чого, у приміщенні відділення «Нова Пошта», отримав психотропну речовину, яку зберігаючи при собі виніс на прилеглу територію, до того, як її виявили працівники поліції. 

Таким чином, чоловік незаконно придбав та зберігав без мети збуту психотропну речовину, обіг якої обмежено амфетамін, масою 2,1 грама. 

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого злочину визнав повністю. 

Чоловіка визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 309 КК України та призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі на два роки.

На підставі статті 75 КК України обвинуваченого звільнили від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю два роки не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього згідно зі статтею 76 КК України обов`язки:

  • періодично з`являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації;
  • повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи;
  • не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

Читайте також: Линів: чоловік придбав та зберігав наркотики у власній домівці.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024