Інцидент у Холопичах прокоментував чоловік, який приїхав на пляж з моторним човном

08 Липня 2020, 11:00
6412

Нещодавно на озері у Холопичах трапився інцидент з місцевими жителями, які відпочивали на пляжі та приїжджими відпочивальниками з Торчина. 

Про інцидент, який стався 5 липня, на своїй сторінці розповіла користувачка мережі Мар'яна Дишко. Тоді на нього зреагували в головному управлінні поліції області. Відповідний коментар оприлюднили у секторі комунікації поліції Волинської області 7 липня о 10:30.

Про деталі читайте тут: Бійка й демонстрація члена: інцидент у Холопичах – на контролі головного поліцейського області.

7 липня о 21:07 прокоментував на своїй сторінці ситуацію і житель Торчина Руслан Шепелюк.

Чоловік пише, що в Інтернеті з'явилося багато бруду який про нього розповсюджують.

Розповідає, що він зі своїми друзями, кумами, дружиною, дітьми та батьками поїхали на озеро в Холопичі з моторним човном на чотирьох авто. Три авто вони залишили перед шлагбаумом бо бачили що так зробили всі, а бусом з човном вони заїхали під пляж щоб впустити човна на воду.

«Коли ми під'їхали до пляжу, то до нас підійшов старший чоловік і сказав, щоб ми забиралися звідти. На що я йому відповів, що я вважаю, що перебуваю там на цілком законних підставах, а якщо хтось вважає інакше то нехай викличе поліцію яка з усім розбереться. Він відповів «зараз підтягнуться наші хлопці і поліцію будете викликати ви». За декілька хвилин до нас в кількості семи осіб разом з моїми батьками підійшли десь п'ятнадцять молодиків на чолі з тим старшим, який як потім виявилось являється сільським старостою і ще одним чоловіком не слов'янської національності який розмовляв російською мовою і був добряче напідпитку. Вони обступили нас і притиснули до буса напевно щоб не було можливості втекти. Цей чоловік нецензурно виражався в нашу сторону і в сторону моїх батьків та почав мене шарпати і наніс мені удар кулаком під праве око він закрив лице руками і рванув за бус, де побачив як збили з ніг Васюру і Козіцького і просто копали ногами допоки не вдоволились. В цей час підійшли наші дружини та діти і почали галасувати та розбороняти і бійка закінчилась. », – пише Руслан. 

За словами чоловіка, все це місцеві знімали на телефони, але виклали у свою розповідь тільки те що не компроментує їх. Тоді стверджує, що він запитав сільського старосту, чому він як представник влади одразу не викликав поліцію, а організував бійку. На що він відповів, що вирішили розібратись з нами так.

«Далі він сказав щоб ми забирались звідти бо вже отримали своє і можемо спокійно їхати. На що я відповів що ми звичайно ж поїдемо після того як приїде поліція, все зафіксує і відбере відповідні заяви. Коли ж приїхала поліція то всі місцеві «герої» залізли у воду в надії що їх ніхто не знайде і вони уникнуть покарання. І зараз не з'являються в поліцію для дачі показів. А ми поїхали в Локачі писати відповідні заяви та знімати побої. Шкода, що забули місцеві як я катав на човні їхніх дітей, атовців які відпочивали минулого року на тому озері, кропив навколо пляжу кропиву щоб було зручно ходити, навіть прокошував по краях очерет щоб було більше місця і завжди приїжджав звідти додому з великими 120-літровими мішками сміття», – додає чоловік. 

 
Коментарі
08 Липня 2020, 22:47
Не пишіть неправди
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024