Локачинським поліцейським вручили Почесну грамоту та Подяки голови районної ради

08 Липня 2020, 14:25
1206

Локачинського поліцейського нагородили Почесною грамотою та двом поліцейським оголосили Подяки голови районної ради. 

Поліцейських нагородили з нагоди відзначення річниці створення Національної поліції України та зважаючи на клопотання Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області за сумлінну працю, професійне виконання службових обов’язків, ініціативність. Про це йдеться у розпорядженні голови районної ради.

Нагородили Почесною грамотою районної ради капітана поліції Лещука Миколу Анатолійовича – інспектора з режиму секретності Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Оголосили Подяку голови районної ради:

Старшому лейтенанту Вигиринському Руслану Васильовичу – інспектору з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи сектору превенції Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області;

Лейтенанту поліції Лещуку Івану Олексійовичу – старшому інспектору-черговому сектору реагування патрульної поліції №1 Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.  

Читайте також: Поліцейській Локачинщини вручили Подяку та До п'ятої річниці Національної Поліції України: як працює Локачинське відділення.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024