У районі відбудеться конкурс «Краща садиба-2020»

16 Липня 2020, 11:54
Фото ілюстративне 1364
Фото ілюстративне

Подорожуючи містечками, селами, селищами рідної землі, погляд мимоволі зупиняється на зелених доглянутих моріжках, різнобарвних квітниках, ошатних оселях, які творяться дбайливими руками наших земляків. 

В рамках проведення заходів з нагоди Дня Незалежності України голова райдержадміністрації Василь Бакун ініціював проведення районного конкурсу «Краща садиба-2020», до участі у якому запросити усіх бажаючих, чиї домівки не просто зразково утримуються, але ще й оформляються з фантазією та натхненням. Про це повідомляють у Локачинській РДА

15 липня у районній державній адміністрації відбулось засідання організаційного комітету з проведення конкурсу «Краща садиба-2020».яке провів голова райдержадміністрації Василь Бакун.

Учасники засідання обговорили умови та положення про проведення конкурсу, склад конкурсної комісії, формування призового фонду. Серед критеріїв участі у конкурсі визначили наявність номерного знаку та таблички з назвою вулиці та будинку; поштової скриньки; зелених насаджень; квітників; саду; естетичний та охайний стан садиби, а саме: фасаду та всього житлового будинку; господарських будівель; подвір’я; паркану; земельної ділянки; присадибної території.

Незабаром  умови та положення про проведення конкурсу «Краща садиба -2020» буде опубліковано на офіційному сайт Локачинської районної державної адміністрації та у районній газеті «Селянське життя».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024