Що найбільше читали на Район.Локачі минулого тижня

27 Липня 2020, 13:37
Район.Локачі 1071
Район.Локачі

Пропонуємо вам переглянути підбірку новин, які стали найпопулярнішими на Район.Локачі за період з 20 по 26 липня. 

Найпопулярніші новини визначили за кількістю переглядів читачів. 

Низькі Цевеличі: як магазину в маленькому селі вдалося завоювати довіру клієнтів з усієї округи

Сусідні із Локачами Низькі Цевеличі – непримітний населений пункт, де розмістилось три десятки хат. Тут не має ні школи, ні фельдшерсько-акушерського пункту, а донедавна не було навіть магазину.

Увесь цей час за продуктами та іншим крамом місцеві їздили в райцентр. Воно наче і недалеко, але як треба терміново придбати, скажімо, солі, буханець хліба чи ще якусь дрібничку, то хоч в сусіда позичай, а хоч на попутки виходь. Про подібні незручності в селі враз забули, коли в старе занедбане приміщення сільповської крамниці (така в Цевеличах стояла без діла років зо двадцять) тутешня жителька Надія Мельник вдихнула нове життя.

Більше ТУТ. 

Депутат облради Михайло Скопюк розповів про плани щодо ремонту доріг та долю інвестиційних проєктів

«Такого відповідального депутата, як Скопюк, у нас, напевно, більше не буде». Такі відгуки про цього народного обранця обласного рівня вже неодноразово чув від краян.

І дійсно, Михайло Якович бачить нагальні проблеми – як то необхідність ремонту доріг, підтримка освітніх та медичних закладів тощо, і прикладає максимум зусиль, щоб їх вирішити. Завжди намагається приділити увагу працівникам різних сфер, ветеранам праці, передовикам виробництва, обдарованим дітям, часто стає таким собі рятівним кругом й для людей, які потрапили в біду. Тому, мабуть, й має підтримку в населення вже третє скликання поспіль.

Більше ТУТ. 

У Павловичах зафіксували коронавірус

Станом на 21 липня у Локачинському районі підтвердили ще один новий випадок гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19, у селі Павловичі.

Більше ТУТ. 

І знову феєричний розіграш в Локачах від «Нашого Краю»: коли відбудеться і які будуть призи

В супермаркеті «Наш Край» 31 липня об 11 годині відбудеться розіграш призів в рамках акції, яку оголосили ще взимку.

Більше ТУТ. 

Даринка Бондарук з Павлович творить дива на папері

Розглядати художні роботи 13-річної Дарини Бондарук з Павлович – неймовірна насолода.

Її сюжети на папері подекуди важко відрізнити від фото – настільки справжніми видаються: метелики – немов порхають над аркушем паперу; пташка, здається, от-от злетить у високості; апетитні на вигляд горошини, ніби щойно викотились зі своїх повновидих стручків.

Більше ТУТ. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024