П'яний водій, якого виявили у Холопичах, заплатить штраф

30 Липня 2020, 12:25
1221

У Локачах розглянули справу щодо водія, який вночі у Холопичах керував автомобілем, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння.

Цим чоловік порушив вимоги Правил дорожнього руху та вчинив адміністративне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 130 КУпАП. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

В судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення не визнав та пояснив, що автомобілем він не керував, напередодні вживав алкогольні напої. Даним автомобілем керувала його дружина яка довезла свою знайому додому та, зупинивши автомобіль, зайшла до неї у будинок. 

Тоді ж чоловік вийшов з автомобіля та знаходився поруч з ним. У цей час до місця зупинки автомобіля приїхали працівники поліції, повідомили йому, що у нього наявні ознаки алкогольного сп`яніння та запропонували пройти у встановленому порядку медичний огляд. 

Читайте також: У Локачах судили чоловіка, який намагався вигнати сестру з будинку.

Суд критично ставиться до пояснень водія, адже як вбачається з відеозапису з боді-камер поліцейських, його дружини чи будь-яких інших осіб у місці зупинки автомобіля не було, на відео зафіксовано факт зупинки автомобіля, на водійському сидінні у якому перебував саме він. 

Чоловіка визнали винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 КУпАП і призначили йому адміністративне стягнення у вигляді штрафу 10,2 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Читайте також: У суді в Локачах розглянули справу щодо чоловіка, який вчинив насильство в сім`ї.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024