Чоловік, який вчинив правопорушення у Коритниці та Затурцях, заплатить штраф

02 Серпня 2020, 11:08
773

У Локачинському суді розглянули справу що чоловіка, який вчинив декілька правопорушень. 

Про це йдеться у постанові від 23 липня на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння у Колпитові, побив віконну шибу в магазині СТ «Колпитівське», чим порушив громадський порядок та спокій громадян.

Також у Коритниці вчинив насильство в сім`ї відносно своєї матері, а саме: виражався в її адресу нецензурними словами, погрожував, намагався затіяти бійку, внаслідок чого завдав шкоди психічному здоров`ю потерпілої.

Читайте також: У Локачах судили чоловіка, який намагався вигнати сестру з будинку.

Тоді у Коритниці знову вчинив насильство в сім`ї відносно своєї матері, а саме: виражався в її адресу нецензурними словами, внаслідок чого була завдана шкода психічному здоров`ю потерпілої.

Пізніше у Затурцях перебував у стані алкогольного сп`яніння, при цьому мав хитку ходу та неохайний зовнішній вигляд, чим ображав людську гідність та громадську мораль.

Читайте також: У суді в Локачах розглянули справу щодо чоловіка, який вчинив насильство в сім`ї.

Чоловік у судовому засіданні вину визнав.

Чоловіка визнали винним у вчиненні правопорушень, передбачених статті 173, частини 1 статті 173-2, частини 1 статті 173-2, частини 1 статті 173-2, частини 3 статті 178 КУпАП, та наклали на нього стягнення за частиною 1 статті 173-2 КУпАП у виді штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 340 гривень. 

Читайте також: Покарали чоловіка, який виловлював рибу у Холопичах сітками.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024