Водій, який хотів дати хабар поліцейським у Локачах, заплатить штраф

02 Серпня 2020, 17:29
911

У Локачинському суді розглянули справу щодо водія, намагався дати хабар поліцейським. 

В ході реагування на вказане повідомлення поліцейські виявили та зупинили по вулиці Незалежності у Локачах автомобіль. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Підійшовши до вищевказаного транспортного засобу, виявили водія, жителя Міжгір'я, з ознаками алкогольного сп`яніння.

У зв`язку з цим, йому запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп`яніння, оскільки він порушив вимоги Правил дорожнього руху України, тим самим вчинив адміністративне правопорушення, погодившись на вказану пропозицію, присів на заднє сидіння службового автомобіля для оформлення відповідних документів.

Перебуваючи у службовому автомобілі, водій намагався надати неправомірну вигоду працівникам Локачинського відділення поліції за нескладання протоколу про вчинення адміністративного правопорушення.

Читайте також: Житель Привітного керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння у Локачах.

На пропозицію водія про надання грошових коштів за нескладання протоколу про вчинення адміністративного правопорушення, поліцейські відмовились отримувати будь-яку неправомірну вигоду, при цьому попередили, що такі дії є неправомірними і вони тягнуть за собою кримінальну відповідальність.

Тоді чоловік залишив між сидіннями службового автомобіля 10,2 тисячі гривень. Таким чином, він вчинив дії, що полягають у пропозиції службовій особі надати та наданні неправомірної вигоди. 

Водія визнали у суді винуватим у пред`явленому йому обвинуваченні за частиною 1 статті 369 КК України та призначили узгоджене сторонами покарання у вигляді штрафу в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8,5 тисячі гривень. Кошти, які водій хотів передати поліцейським – конфіскували в дохід держави. 

Читайте також: У Локачах в суді покарали чоловіка, який вчинив насильство в сім`ї.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39