Зубильне: у школі оновили класи

07 Серпня 2020, 15:48
2110

Для школи села Зубильне придбали новенькі стільці та парти. Це стало можливим завдяки сприянню народного депутата Вячеслава Рубльова.

Народний депутат Вячеслав Рубльов побував у селі Зубильне Локачинського району. Нардеп завітав у місцеву ЗОШ I-II ступенів і поцікавився готовністю закладу до початку навчального року. У цій школі навчаються 70 учнів, цьогоріч у перший клас підуть 6 дітей. Вчительський колектив налічує 17 педагогів.

Завдяки допомозі нардепа школа отримала гуманітарну допомогу – 100 стільців і 50 парт. Якісні меблі з Німеччини слугуватимуть не одному поколінню школярів із Зубильного, Семеринського та Сірничок. За словами директора школи Руслана Лісецького, зручних стільців вистачить і для класів, і для актової зали.


 

«Ми вже кілька років успішно співпрацюємо з Фондом «Тільки разом». Завдяки проектам, реалізованим спільно з громадою, ЗОШ I-II cт села Зубильне отримала ноутбук, проектор та екран. Це дуже важлива допомога як для вчителів, так і учнів. Улітку 2017 року провели реконструкцію шкільного спортзалу: встановили нові батареї опалення, а також енергозберігальні вікна за кошти обласного бюджету. Адже раніше там неможливо було займатися взимку. Цьогоріч за сприяння нардепа Вячеслава Рубльова у школу передали добротні парти і стільці. Ці меблі ми поставимо у класах, де навчаються старшокласники», – розповів Руслан Лісецький.

Щоби сільські школярі навчались у комфортних умовах, дбає і керівництво Затурцівської ОТГ. Як поінформував заступник сільського голови, начальник гуманітарного відділу Затурцівської ОТГ Василь Демидюк, у Зубильненській школі капітально відремонтували три санітарні кімнати. Роботи провели за зекономлені кошти інфраструктурної субвенції.

«Ми дослухалися до побажань батьків, які на загальних шкільних зборах питанням №1 ставили облаштування внутрішніх вбиралень. У новому навчальному році діти будуть користуватися сучасними санітарними кімнатами», – зазначив Василь Демидюк.

Народний депутат активно підтримує амбіції місцевої влади розвивати громаду та сприяти дозвіллю дітлахів.

«У цій школі ми неодноразово реалізовували проєкт Фонду «Тільки разом». Це і проєктор, і ноутбук, виділялися кошти обласного бюджету для того, щоб встановити вікна в спортзалі. Також ми будемо додатково реалізовувати проєкт у Зубильненському дитсадку, який потребує сучасного дитячого майданчика. Затурцівська ОТГ буде до нас долучатися», - зазначив Вячеслав Рубльов. 




 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром