Локачі: супермаркет «Наш Край» знову потішив жителів району хорошими подарунками

09 Серпня 2020, 10:17
2989

Попри карантинні обмеження, життя у районі продовжується. Відтак, 31 липня в «Нашому Краї» знову відбувся розіграш подарунків в рамках акції, яку тут оголосили ще взимку.

Кожен, хто придбав товар на заявлені суми – від 300 і від 600 гривень, став претендентом на попередньо анонсовані призи. А їх, до слова, було значно більше, ніж зазвичай.

В базарний день в Локачах традиційно зібралося чимало краян з різних куточків району. Тож й двері улюбленого для багатьох супермаркету практично не зачинялись. Співвласник торгового комплексу Василь Слюз особисто дякував відвідувачам за довіру і закликав перехожих долучатись до наступних акцій. З його слів, закуплені призи (на загальну суму 19 тисяч гривень) – це своєрідна компенсація витрат клієнтам за покупки.

Вперше розіграш відбувався без участі директора супермаркету Валентини Жданюк, тож асистували Василю Васильовичу дві її колеги. На допомогу покликали і восьмирічного Маркіяна, з легкої руки якого й визначались «фартові білети». Лототрон хлопчина крутив, не жаліючи сил. А організатори відразу оприлюднювали імена переможців.

Отож, кавомолку виграла Раїса Грицюк з Локач. Набори побутової хімії отримали Наталія Романюк з Крухинич, Василь Корнелюк з Локач, солодощі і алкогольні напої дісталися Олексію Жданюку із Заячиць, Андрію Бобрику зі Старого Загорова, Оксані Фомич з Михайлівки, Людмилі Волик з села П’ятикори. Також розігрувались фен, посуд, графини, настільні годинники та багато інших корисних в господарстві речей.

Інтрига традиційно зберігалась до останнього, адже ще мали визначити власників головних призів. Отож, мікрохвильова піч (на чек від 300 гривень) дісталася музиканту з Локач Ярославу Тимчуку, а телевізор із сорокадюймовим плоским екраном (на чек від 600 гривень) – заступниці директора з навчально-виховної роботи Локачинської філії Оваднівського професійного ліцею Маргариті Мороз, теж жительці райцентру.

Ще одна пам’ятна сторінка вписана в історію «Нашого Краю». І вона, звісно ж, не остання, адже адміністрація закладу планує й надалі проводити такі розіграші. Коли оголосять наступну акцію – повідомимо згодом.










Читайте також: Локачанка, яка виграла телевізора від «Нашого Краю», на радощах відкоркувала шампанське та Що так сильно здивувало локачанина, який виграв мікрохвильову від «Нашого Краю».

Павло КОСТЮЧКО

Фото автора

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024