Локачанка, яка виграла телевізора від «Нашого Краю», на радощах відкоркувала шампанське

09 Серпня 2020, 12:34
1680

Головна інтрига під час розіграшу від «Нашого Краю», як завжди, зберігалась до останнього, адже на чек від 600 гривень учасники нинішньої акції могли виграти телевізор із плоским сорокадюймовим екраном.

Серед близько трьохсот зіграв чек заступниці директора з навчально-виховної роботи Локачинської філії Оваднівського професійного ліцею Маргарити Мороз. Почувши в телефонній слухавці радісну новину, жінка відразу прибула за своїм призом.

«Участь в акціях від «Нашого Краю» беру давно, виграла якось навіть пляшку вина і цукерки. Але хіба це порівняєш з нинішнім призом. Дуже зраділа! Тепер матиму дві плазми сороківки, адже восени подібного телевізора привезла з Польщі. Певно, синові його подарую», – говорить пані Маргарита.

Щодо виграшного чека, то жінка кинула його до скриньки, як закуповувалась до свята 8-го Березня. Пригадує, придбала продуктів на 610 гривень. Цей супермаркет вона відвідує частенько. Мовляв, тут і банкомат під рукою, і як постійний клієнт має хороші знижки. Та головне, каже, – в закладі завжди свіжий і якісний товар та помірні ціни.

Дякуючи власникам торгового комплексу за такий приємний бонус, Маргарита Мороз, не відходячи від каси, придбала і відкоркувала пляшку шампанського. Поділяти радість перемоги з жінкою прибула і її подруга.

Читайте також: Локачі: супермаркет «Наш Край» знову потішив жителів району хорошими подарунками та Що так сильно здивувало локачанина, який виграв мікрохвильову від «Нашого Краю».

Павло КОСТЮЧКО

 Фото автора

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024