Волинянам повернули гроші, які викрали шахраї

10 Серпня 2020, 11:25
2157

На лінію 102 днями надійшло кілька повідомлень про крадіжки з приватних осель волинян.

Усі випадки були типовими: до людей приїжджали особи іншої національності на автомобілях іноземної реєстрації та шляхом обману видурювали або викрадали у громадян гроші і цінні речі. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Отримавши детальні прикмети зловмисників, опитавши десятки людей, опрацювавши відео з камер спостереження та наявну оперативну інформацію, поліцейські виявили в одному з районів підозрілих осіб. Ті признались у вчиненні крадіжки, гроші повернули.

Сьогодні очільник Турійського відділу поліції Юрій Столярчук поспілкувався з потерпілими, які висловили вдячність працівникам поліції за вчасне та професійне реагування, адже дехто з потерпілих відкладав ці гроші роками.

«Ми тяжко працюємо на землі, виїжджаємо за кордон. Тут, у селі, не завжди є стабільна робота. І у моєму випадку я переконаний, що поліція спрацювала дуже оперативно, мої кошти при мені, а я тепер знаю, як діяти, щоб не стати жертвою схожих шахраїв», – розповів один з мешканців району.

Поліція продовжує працювати над виявленням інших причетних до цих крадіжок осіб.

Шановні волиняни, будьте пильними, а в разі виявлення підозрілих осіб сповіщайте службу 102.

Нагадаємо, що На Локачинщині орудують шахраї.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024