На Локачинщині стартувала благодійна акція: одяг та іграшки доставили двом сім'ям району

20 Серпня 2020, 14:20
2867

У Локачинському районі стартувала акція «З добром у серці», в рамках якої, розпочали розвозити допомогу сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Одяг, іграшки та меблі двом сім’ям розвезли вже сьогодні, 20 серпня. 

Благодійну акцію «З добром у серці» на Локачинщині запровадила Наталія Ващук з Кисилина, заручившись допомогою волонтера з Луцька Миколи Малого. До акції долучилися і голова Затурцівської ОТГ Володимир Патійчук, старша інспекторка ювенальної превенції Локачинського відділення поліції, майор поліції Олена Павлюк та поліцейський офіцер Затурцівської громади Богдан Скучинський, які допомогли розвезти речі та також відвідали сім’ї.

3

Як розповідає організаторка Наталія Ващук, благодійна акція лише розпочала свою роботу у районі, у планах допомогти ще багатьом людям, а особливо дітям, які цього дійсно потребують. Також, волонтерка декілька днів займалася тим, аби порозподіляти речі за віком та порозфасовувати їх, у чому допомогла й Майя Соколюк

Цього разу родині з Кисилина доставили ліжко, тумбочку, стіл, шафу, холодильник, одяг. У сім’ю з Манькова – необхідний одяг для мами та її маленького сина, а також дитячі іграшки, книги.

В рамках акції найближчим часом доставлять одяг, взуття та іграшки й іншим сім’ям з Локачинського району, які потрапили у складні життєві обставини.

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли, що На Локачинщині організовують благодійну акцію: допоможуть сім'ям, які потрапили у складні життєві обставини.

1

1













Іра ВЕТЛЯНЧУК

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024