В Локачах обрали «Найкращу садибу»

25 Серпня 2020, 17:40
Краща садиба 2128
Краща садиба

За ініціативи керівництва Локачинської райдержадміністрації у районі  тривав  огляд — конкурс  на найкращий доброустрій  приватних  садиб. 

Про це повідомили на сайті Локачинської РДА

«Члени авторитетної комісії, до складу якої увійшли голова райдержадміністрації Василь Бакун, заслужений журналіст України Валентина Штинько, редактор районної газети «Селянське життя» Ірина Романюк, головний архітектор району Федір Пилипчук, представники територіальних громад району, відвідали садиби шести  конкурсантів та  20  серпня на підсумковому засіданні конкурсної комісії визначили переможців.

При підбиванні підсумків враховувалися кількість та якість зелених насаджень, квіткове оформлення, творчий підхід до елементів доброустрою.

Визначити найкращих було завдання не з легких. Адже кожна з садиб, представлених на конкурс, відрізнялась оригінальністю квіткових композицій, елементів благоустрою,  демонструвала надзвичайно шанобливе ставлення та любов господарів до своєї оселі.

Комісія вирішила нагородити почесними відзнаками «Краща садиба-2020» та цінними призами наступних учасників:

  • родину Юр»євих ( село Конюхи);
  • родину Чумаків (село Козлів)
  • родину Мотріїв-Літвінчуків ( смт Локачі),

спеціальними призами відзначено родини Маначинських ( село Старий Загорів) та Юхимюків ( село Дорогиничі).

Нагороди та відзнаки переможцям та учасникам конкурсу «Краща садиба-2020» вручив голова райдержадміністрації Василь Бакун під час  урочистостей з нагоди  Дня Незалежності України», – зазначили на сайті.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024