Керівницю будинку культури у Березовичах нагородили обласними дипломами

01 Вересня 2020, 13:06
1054

У Війницькій громаді відбулася нарада з працівниками закладів культури, на якій проаналізували роботу будинків культури, сільських клубів, бібліотек за останні місяці в умовах карантину.

Нарада відбулася 31 серпня, її провела начальниця гуманітарного відділу ОТГ Оксана Дмитрук. Про це повідомили на сайті Війницької громади.

На ній були директор, завідуючі, бібліотекарі, художні керівники закладів культури Війницької ОТГ. Оксана Дмитрук проаналізувала роботу будинків культури, сільських клубів, бібліотек за останні місяці в умовах карантину та повідомила, що всі заклади культури відновлюють свою роботу згідно з наказом гуманітарного відділу Війницької ОТГ від 31 серпня з дотриманням всіх рекомендацій МОЗ України.

Читайте також:  Війниці говорили про протидію торгівлі людьми.

Головна спеціалістка Людмила Цизь у своєму виступі зазначила про неухильне дотримання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення в закладах культури культурно-мистецьких заходів та широкого інформування громадськості про заходи шляхом оприлюднення інформаційних, фото та відеоматеріалів в засобах масової інформації (в фейсбуці, в групі Культура Війницької ОТГ)

Наголосили й на необхідності впровадження новітніх форм роботи у закладах культури, питання підготовки та проведення творчих звітів, участь в онлайн нарадах, всеукраїнських дистанційних конкурсах, фестивалях.

Читайте також: У Війницькій громаді триває ямковий ремонт вулиць.

Начальниця відділу привітала та вручила художній керівниці БК у Березовичах Оксані Лещук-Янчук дипломи управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації, обласного методичного центру культури за вагомий внесок у розвиток української народної творчості, популяризацію повстанської пісні, участь в обласному дистанційному фестивалі повстанської пісні «Вовчак – Волинська Січ».

Читайте також: Придбання сміттєвих контейнерів та освітлення у Губині: у Війницькій сільраді відбулося чергове засідання.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024