Платні послуги у лікарні та зміни у бюджеті: що обговорили на сесії районної ради

01 Вересня 2020, 14:11
884

У Локачах відбулась чергова сорок перша сесія районної ради сьомого скликання. 

Її провели 27 серпня о 10 годині в великому залі засідань районної ради. Про це повідомили у районній раді. 

На сесії обговорили: 

  1. Про затвердження Положення про платні послуги, які надаються комунальним некомерційним підприємством «Локачинська центральна районна лікарня» Локачинської районної ради.
  2. Про надання дозволу КНП «Локачинська ЦРЛ» Локачинської районної ради на списання картоплі.       
  3. Про безоплатну передачу рухомого майна  від КНП «Локачинська центральна районна лікарня» Локачинської районної ради до сектору освіти Локачинської  РДА.
  4. Про безоплатну передачу рухомого майна  від КНП «Локачинська центральна районна лікарня» Локачинської районної ради до спільної власності територіальної громади Привітненської сільської ради.
  5. Про переукладення контракту з головним лікарем КНП «Локачинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». 
  6. Про внесення змін до рішення районної ради «Про надання згоди на безоплатне прийняття окремого індивідуально визначеного державного майна з державної власності у спільну власність сіл та селища Локачинського району».
  7. Про безоплатну передачу рухомого майна  від сектору освіти Локачинської РДА в ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія».
  8. Про затвердження розпоряджень голови районної ради, виданих у міжсесійний період.
  9. Про передачу окремих об’єктів районної комунальної власності в комунальну власність територіальної громади Локачинської селищної ради.
  10. Про внесення змін до рішення районної ради від «Про районний бюджет на 2020».
  11. Про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Локачинської районної ради Волинської області».

В роботі сесії районної ради взяли участь: депутат Волинської обласної ради Михайло Скопюк, голова Локачинської РДА, голова Локачинської селищної ради, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники районних установ та організацій, представники засобів масової інформації.

Читайте також: У районній раді нова уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції та У Локачах говорили про стан медицини, військову службу та злочинність.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024